VILLA 'VALE OURO'

BOEKINGSVOORWAARDEN

Vertalen

Onderstaand staan de voorwaarden beschreven voor de huurovereenkomst tussen u en Villa Vale Ouro. Wij raden u aan deze voorwaarden zorgvuldig te lezen. U accepteert met ons de verantwoordelijkheid voor het correct uitvoeren van het contract. Juiste informatie omtrent het aantal volwassenen, de leeftijd van kinderen en de vluchtgegevens zijn belangrijk om u een goede service te kunnen bieden. Dit o.a. met het op tijd in gereedheid brengen van het appartement, eventuele extra bedden of kinderbedje(s), etc.

Prive-gedeelte
Oprijlaan met toegangshek

Indien het appartement voor de periode die u past inderdaad beschikbaar is, kunnen wij deze maximaal een week voor u in optie houden. Nadat wij het aan u toegezonden boekingsformulier retour hebben ontvangen, sturen wij u een factuur. Hierbij vragen wij u vriendelijk 7 dagen na factuurdatum een bedrag van € 300 aan ons over te maken. Pas na ontvangst van deze, niet terug te vorderen, aanbetaling, is uw boeking definitief. 4 Maanden voor aankomst dient de helft van het totale huurbedrag te zijn gestort. Het restant van de boekingssom dient 8 weken voor aankomst volledig te zijn voldaan.

Unieke palmbomen
Begroeide tuin

Annulering tot 4 maanden voor aankomst is zonder verdere kosten mogelijk. Vanaf 4 maanden zal 50% van de totale huursom worden berekend. Vanaf 2 maanden wordt dit 75%. Vanaf 1 maand voor aankomst kan geen verzoek tot restitutie meer worden gehonoreerd. Wij adviseren u daarom om een annuleringsverzekering af te sluiten, hetgeen ook belangrijk kan zijn voor de kosten van een vlucht en/of huurauto. Uitzondering wordt echter gemaakt indien door Covid-19 afreizen naar Portugal (nood-)wettelijk niet is toegestaan

Ook 's avonds een mooi plaatje

De waarborgsom hebben wij bepaald op €300, welke bestemd is voor het afdekken van (kleine) breuk, beschadigingen en/of vermissing van objecten, zoals sleutels, afstandsbediening van de toegangspoort, kaart van Canaal Digitaal etc. Natuurlijk zal, indien zich geen bijzonderheden hebben voorgedaan, dit bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 weken, aan u worden teruggestort.

Het is eveneens belangrijk om een WA-verzekering af te sluiten, zodat aansprakelijkheid voor grotere schade voor u afgedekt zal zijn. De meeste mensen hebben een dergelijke verzekering, maar voor de zekerheid toch nog maar aangegeven.  

2 Golfbanen om de hoek
Kasteel van Silves
%d