VILLA 'VALE OURO'

Lokatie

Vertalen

Alvor

Dit authentieke vissersdorp, gelegen op 65 km van vliegveld Faro, tussen Portimao en Lagos in, staat bekend om zijn oorspronkelijke winkelstraatjes, met daarnaast veel leuke en gezellige (!) terrasjes en bars. Daarnaast is er een keur aan restaurants, met zowel een lokale als een internationale kaart, waar u heerlijk kunt eten voor relatief lage prijzen. Alvor heeft een gezellig haventje met tevens een mooie en levendige boulevard, waar veel activiteiten worden ontplooid. Het prachtige, brede en zeer schone (!) zandstrand is 4 km lang, met aan de oostkant oogstrelende rotsformaties met verborgen strandjes, terwijl aan de eveneens goed bereikbare westkant eventuele drukte kan worden ontlopen.

Haven van Alvor
Alvor super gezellig, dag en nacht

Algarve

De Algarve heeft een heerlijk Mediterraan klimaat, met warme zonnige zomers en milde aangename winters en staat bekend als overwinter-paradijs. Voor iedereen is er wel een reden om naar de Algarve te komen. Vele prachtige golfbanen, unieke natuurparken, bergachtig gebied, prachtige vergezichten etc. Daarnaast is er veel vertier voor de jongeren. Naast het strandleven, zijn er vele attractieparken, zoals Splash, Zoomarine, waar met dolfijnen gezwommen kan worden. In de buurt zijn tal van afwisselende uitgaansmogelijkheden, typisch lokale (kunst-) markten en indien gewenst vele wandel-, water- en vissport mogelijkheden. Eigenlijk alle ingrediënten voor een perfecte vakantie!

Alvor beach
Appartementen direct aan het zwembad en tuin

De Villa en omgeving

Onze Villa ‘Vale Ouro’ is zeer rustig gelegen in de groene buitenrand van het stadje, maar toch maar op 5 minuutjes lopen van het centrum en alle gezelligheid. De appartementen liggen in een zeer ruime volgroeide tuin, waar u alle privacy heeft, omgeven door palmbomen en toegang tot het grote zwembad (5 x 10 m). 

Ook op 5 min lopen is een grote supermarkt, met een warme bakker, waar u iedere dag heerlijk (nog warm) brood kunt krijgen. Aan het strand is er voldoende parkeergelegenheid te vinden, direct achter het duingedeelte, per auto in 5-6 minuten te bereiken. Het strand is natuurlijk ook bereikbaar te voet, op 15-20 minuten van de villa. De wandeling kan dwars door het centrum van Alvor voeren, waar u halverwege desgewenst nog een terrasje kan pakken, op heen -of terugweg (of beide).

Prive-gedeelte
Zwembad met ligbedden en parasols
%d bloggers liken dit: