Covid-19

Door de corona-pandemie is reizen naar het buitenland afgeraden, tenminste voor Nederlanders tot en met 31 Maart 2021. Wat hierna staat te gebeuren is op moment van schrijven nog niet bekend. Momenteel wordt Portugal, net als de rest van Europa, met uitzondering van IJsland, als code Oranje beoordeeld door het RIVM. In principe mag er nog wel gevlogen worden, maar alleen onder noodzakelijke omstandigheden.

Vanwege voornoemde willen wij duidelijk aangeven, dat indien u bij ons een appartement boekt en U door een (nood-)wettelijk verbod niet richting Portugal mag en kan komen, wij geen kosten in rekening zullen brengen en eventueel reeds overgemaakte bedragen aan u zullen terugstorten. Wij beseffen dat annuleringsverzekeringen in die omstandigheden niet willen uitkeren, maar wij willen onder dergelijke omstandigheden niet ten koste van u verdienen!

Bij voortduren van code Oranje voor geheel Portugal is het advies echter (nog) niet te boeken. Afgelopen lente/zomer was de plaatselijke code voor de Algarve Geel, terwijl met name de grote steden (Lissabon, Porto) code Oranje hadden. Vakantie vieren in de Algarve was heel goed mogelijk tussen Juni en November 2020 onder maximaal code Geel. Hopelijk zal dit jaar (2021) dezelfde of een langere periode mogelijk zijn.

Laat uw reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: